Milkus d.o.o.

Dobrodošli!MILKUS

O nama

Naše preduzeće je osnovano sredinom osamdesetih i do današnjih dana veoma uspješno posluje sa srodnim firmama u zemlji i inostranstvu. Nalazimo se na magistralnom putu Sarajevo – Pale, Ljubogošta (kod raskršća za Beograd).

Naša osnovna djelatnost je otkup, prodaja i priprema sekundarnih sirovina za preradu. Kao dopunsku djelatnost nudimo sve vrste prodaje i prometa roba srodnih našem osnovnom zanimanju i prevoz roba i putnika u zemlji i inostranstvu.

Vizija

Naša VIZIJA je:

– stvoriti stalnu prednost na tržištu obezbjeđujući našim kupcima konstantan kvalitet proizvoda pa najvišim standardima,

– graditi uspješnu i sigurnu poslovnu budućnost za nas i sve one koji rade i sarađuju sa nama,

– unapređenje cjelokupnog procesa reciklaže i ostalih “povratnih” komponenti.

Misija

Naša MISIJA je:

  • da nastojimo da uvećamo i sačuvamo broj kupaca koji će znati da cijene našu usmjerenost ka kvalitetu usluga i proizvoda, kao i da prepoznaju naš pristup poslovanju na principima dodatne vrijednosti,
  • da nastojimo da svojim kupcima omogućimo proizvode najvišeg kvaliteta po najpovoljnijim uslovima,
  • održavanje čistog i zdravog okruženja u našem regionu kroz unapređenje načina prikupljanja i reciklaže otpada, ne samo metalnog nego i drugih vrsta otpada.
onama_
onama_2
onama_1

01Reciklaža

Reciklaže metala i metalnih ostataka je naša primarna djelatnost i obavlja se na svim lokacijama na kojima imamo poslovne jedinice i skladišta.

02Prevoz putnika

Odsjek za prevoz putnika u domaćem i međunarodnom drumskom saobraćaju "Milkus-bus". Pružanje usluga prevoza roba i sirovina za poslovne partnere.

03Usluge

Prevoz putnika u zemlji i inostranstvu, prevoz roba u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju, vaganje robe, građevinski radovi i ostale usluge srodne našem zanimanju.
https://www.milkus-pale.com/wp-content/uploads/2022/06/banjaluka5.jpg
Milkus d.o.o.

Radne jedinice

Otkup, prodaja i priprema sekundarnih sirovina za preradu u Sarajevsko-Romanijskoj regiji, Semberiji i Banjalučkoj regiji.
Pale
Bijeljina
Banjaluka

Naši partneri

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10